Θεσμικό Πλαίσιο: Αποφάσεις Οργάνων τής Πολιτείας για το επάγγελμα του Ψυχολόγου
 
Καταδικάσθηκε «ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ», από Δικαστήριο τής Χώρας [ΠλΚ: 1064/08.04.2011].
 

Ασκήθηκε δίωξη για παράβαση διατάξεων του Αναγκαστικού Νόμου 1565/1939 (ΦΕΚ 16/τ.Α΄/14-01-1939), «Περί κώδικος ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος», δηλαδή απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ιδιώνυμο αδίκημα. Με βάση το κατηγορητήριο: “Κατηγορείται ως υπαίτιος του ότι ... κατά το χρονικό διάστημα από τον μήνα Ιούλιο 2005 έως το έτος 2009 ... σφετερίστηκε τον τίτλο του Ιατρού ... ασκούσε παράνομα το ιατρικό επάγγελμα ... εκδίδοντας μάλιστα και σχετικές γνωματεύσεις που περιλαμβάνουν διάγνωση ψυχικής κατάστασης και συμβουλές θεραπείας χωρίς να έχει άδεια από το αρμόδιο Υπουργείο, χωρίς να είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου και χωρίς να έχει πτυχίο της Ιατρικής Σχολής κάποιου Πανεπιστημίου... Για παράβαση των άρθρων 1, 12, 14, 26, 27 παρ.1, 53, 79 παρ. 1, 2, 111, 112 Α.Ν. 1565/39”.

 
  Κάντε το PSY.GR Πρώτη Σελίδα  
   
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Αρχική σελίδα Site Map Επικοινωνία
  Members Only  
Επιστημονικές Εκδηλώσεις
 
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 28 Σεπτέμβριος 2009
 

Στην ΑΘΗΝΑ. Το 9ο Πανελλήνιο Παιδονευρολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Παιδονευρολογικής Εταιρείας. Ξενοδοχείο Crowne Plaza, στις 12 και 13/12/2009. Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιληψία της βρεφικής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Καλώς Ήρθατε

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Παιδονευρολογικής Εταιρείας, έχω την τιμή και χαρά να σας προσκαλέσω στο 9ο Πανελλήνιο Παιδονευρολογικό Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Crowne Plaza, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009.

Σε συνέχεια των προηγουμένων επιτυχημένων συνεδρίων, η πρόθεση μας είναι και φέτος να διερευνηθούν τα προβλήματα του αναπτυσσομένου Νευρικού Συστήματος από τη νεογνική ηλικία έως την εφηβεία, με σκοπό να απαντηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ερωτήματα που απασχολούν την επιστημονική κοινότητα της Παιδιατρικής Νευρολογίας.

Η αναζήτηση των παραπάνω απαντήσεων θα δοθεί μέσα από μια σειρά συνεδριάσεων και ανακοινώσεων κατά τις οποίες η ενεργή συμμετοχή σας, οι επιστημονικές σας απόψεις και οι εμπειρίες σας, θα βοηθήσουν στην προσπέλαση των πολυσύνθετων προβλημάτων των μικρών μας ασθενών.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στο 9ο Παιδονευρολογικό Συνέδριο στην επιληψία της βρεφικής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας. Όχι μόνον στον τομέα της φαρμακευτικής αγωγής, αλλά και στην αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων και εκείνων της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει το παιδί με επιληψία.

Η μεγάλη συμμετοχή στα προηγούμενα συνέδρια συναδέλφων, συναφών ειδικοτήτων και ειδικών θεραπευτών, μας οδήγησε στην απόφαση να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα με ευρύτερη θεματολογία όπως τις κεφαλαλγίες, την εγκεφαλική παράλυση, τα νευρομυϊκά και τα νευροαναπτυξιακά νοσήματα, καθώς και γενικότερα νευρολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζονται στην καθημερινή Παιδιατρική πράξη. Η ενεργή συμμετοχή Παιδιάτρων, Νευρολόγων, Παιδοψυχιάτρων, αλλά και Φυσικοθεραπευτών, Εργοθεραπευτών, Λογοθεραπευτών, Ψυχολόγων, Ειδικών Παιδαγωγών και άλλων επαγγελματιών υγείας, που ασχολούνται με παιδιά με νευρολογικά προβλήματα, θα συμβάλει στην ολοκληρωμένη και πολύπλευρη μελέτη αυτών των παθήσεων.

Για τους παραπάνω λόγους, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Παιδονευρολογικής Εταιρείας και εγώ, σας απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση να παρευρεθείτε στο Συνέδριο και να συμμετάσχετε στην ομαδική αυτή προσπάθεια για την προαγωγή της γνώσης, με σκοπό την βελτίωση των ιατρικών υπηρεσιών στο παιδί και στον έφηβο.

Με εκτίμηση

Χάρης Κότσαλης
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Επιτροπές

Γενικές Πληροφορίες

Επιστημονικό Πρόγραμμα

Συμμετοχή

Περιλήψεις Εργασιών

Παρουσίαση Ανακοινώσεων

Διαμονή

Κοινωνικές Εκδηλώσεις

***************************************************************************************************

Σημείωση της Διαχείρισης του www.psy.gr: Όσοι φορείς επιθυμούν να παρουσιάζουν τις δραστηριότητές τους στον επίσημο διαδικτυακό τόπο τού Πανελληνίου Ψυχολογικού Συλλόγου -σχετικές με την θεματολογία του-, μπορούν να αποστέλλουν, στην ηλεκτρονική διεύθυνση webmaster@psy.gr,  κείμενο σε αρχείο <word.doc> και εικόνες σε αρχεία <.jpg>.

-----------------------------------------------------------------

9ο Πανελλήνιο Παιδονευρολογικό Συνέδριο

Παρασκευή, 27 Νοέμβριος 2009, 12:40

Από: "Evangelia Galatoula" <egalatoula@candc-group.com>
Προς: "ds@psy.gr" <ds@psy.gr>

Μήνυμα που περιέχει συνημμένα αρχεία

1 αρχείο (87ΚΒ) Ευχαριστήρια Επιστολή.pdf

Αγαπητοί κύριοι,

Παρακαλώ όπως βρείτε σε επισυναπτόμενο αρχείο, ευχαριστήρια επιστολή εκ μέρους της γραμματείας του 9ου Πανελλήνιου Παιδονευρολογικού Συνεδρίου.
Παραμένω στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση,
Galatoula Evangelia
Project Executive

C&C International Group of Companies
Business Unit: Professional Congress Organiser
t. +30210 6889158/ f. 210 68 44 777 / m. +30697 4477158 / e. egalatoula@candc-group.com
www.CandC-group.com


   

 
Συνημμένα αρχεία
 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
 
 
Copyright © 2000 - Πανελλήνιος Ψυχολογικός Σύλλογος Όροι Χρήσης Online Επισκέπτες: 32
Τελευταία ενημέρωση : 13 Οκτώβριος 2020