Θεσμικό Πλαίσιο: Αποφάσεις Οργάνων τής Πολιτείας για το επάγγελμα του Ψυχολόγου
 
Καταδικάσθηκε «ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ», από Δικαστήριο τής Χώρας [ΠλΚ: 1064/08.04.2011].
 

Ασκήθηκε δίωξη για παράβαση διατάξεων του Αναγκαστικού Νόμου 1565/1939 (ΦΕΚ 16/τ.Α΄/14-01-1939), «Περί κώδικος ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος», δηλαδή απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ιδιώνυμο αδίκημα. Με βάση το κατηγορητήριο: “Κατηγορείται ως υπαίτιος του ότι ... κατά το χρονικό διάστημα από τον μήνα Ιούλιο 2005 έως το έτος 2009 ... σφετερίστηκε τον τίτλο του Ιατρού ... ασκούσε παράνομα το ιατρικό επάγγελμα ... εκδίδοντας μάλιστα και σχετικές γνωματεύσεις που περιλαμβάνουν διάγνωση ψυχικής κατάστασης και συμβουλές θεραπείας χωρίς να έχει άδεια από το αρμόδιο Υπουργείο, χωρίς να είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου και χωρίς να έχει πτυχίο της Ιατρικής Σχολής κάποιου Πανεπιστημίου... Για παράβαση των άρθρων 1, 12, 14, 26, 27 παρ.1, 53, 79 παρ. 1, 2, 111, 112 Α.Ν. 1565/39”.

 
  Κάντε το PSY.GR Πρώτη Σελίδα  
   
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Αρχική σελίδα Site Map Επικοινωνία
  Members Only  
Επιστημονικές Εκδηλώσεις
 
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 16 Οκτώβριος 2009
 

Στην ΑΘΗΝΑ. Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009, από 7.00 έως 9.00 μ.μ., ξενοδοχείο Divani Caravel. Πρόσκληση σε open forum για την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Εισηγητής θα είναι ο Paul Salkovskis, Καθηγητής Κλινικής Ψυχολογίας και Εφαρμοσμένων Επιστημών στο Ινστιτούτο Ψυχιατρικής του Λονδίνου, Διευθυντής του Κέντρου Διαταραχών Άγχους και Ψυχικού Τραύματος στο South London & Maudsley NHS Trust.

Παρασκευή, 16 Οκτώβριος 2009, 12:14

Από: "Γκόλφω Λιαμάκη" <gliamaki@eginitio.uoa.gr>

Προς: president@psy.gr

Κοινοποίηση: easytravel@hol.gr,
Constantin R Soldatos <
egslelabath@hol.gr>

Αξιότιμε κε Μάντη,

Η Ελληνική Εταιρεία για την  Προαγωγή της Ψυχιατρικής και των Συναφών Επιστημών (ΕΛ.Ε.Π.ΨΥ.Σ.ΕΠ.) διοργανώνει, στο πλαίσιο Προγράμματος Προαγωγής Ψυχικής Υγείας, διάλεξη και ανοιχτή συζήτηση (open forum) με θέμα «Απομυθοποιώντας την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή».

Εισηγητής θα είναι ο Paul Salkovskis, Καθηγητής Κλινικής Ψυχολογίας και Εφαρμοσμένων Επιστημών στο Ινστιτούτο Ψυχιατρικής του Λονδίνου, Διευθυντής του Κέντρου Διαταραχών Άγχους και Ψυχικού Τραύματος στο South London & Maudsley NHS Trust.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009, από 7.00 έως 9.00 μ.μ., στην αίθουσα «Ολυμπία» του ξενοδοχείου Divani Caravel (Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα) και αφορά τόσο επαγγελματίες ψυχικής υγείας, όσο και το ευρύ κοινό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Θα παρέχεται ταυτόχρονη μετάφραση από/προς τα Αγγλικά.

Επισυνάπτω την πρόσκληση σε αρχείο pdf και θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν την αναρτούσατε στην ιστοσελίδα του ΠΨΣ και καθώς και αν την προωθούσατε ηλεκτρονικά στα μέλη του Συλλόγου.

Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση.
Γκόλφω Λιαμάκη

Πρωτοβουλία προβολής: Γκόλφω Λιαμάκη, Ψυχολόγος, Μέλος τού Πανελληνίου Ψυχολογικού Συλλόγου (Α.Μ.Π.Ψ.Σ.: 0546).

*****************************************************************************
Σημείωση της Διαχείρισης του
www.psy.gr: Όσοι φορείς επιθυμούν να παρουσιάζουν τις δραστηριότητές τους στον επίσημο διαδικτυακό τόπο τού Πανελληνίου Ψυχολογικού Συλλόγου -σχετικές με την θεματολογία του-, μπορούν να αποστέλλουν, στην ηλεκτρονική διεύθυνση webmaster@psy.gr,  κείμενο σε αρχείο <word.doc> και εικόνες σε αρχεία <.jpg>.


   

 
Συνημμένα αρχεία
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στο Open Forum
 
 
Copyright © 2000 - Πανελλήνιος Ψυχολογικός Σύλλογος Όροι Χρήσης Online Επισκέπτες: 33
Τελευταία ενημέρωση : 13 Οκτώβριος 2020