Θεσμικό Πλαίσιο: Αποφάσεις Οργάνων τής Πολιτείας για το επάγγελμα του Ψυχολόγου
 
Καταδικάσθηκε «ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ», από Δικαστήριο τής Χώρας [ΠλΚ: 1064/08.04.2011].
 

Ασκήθηκε δίωξη για παράβαση διατάξεων του Αναγκαστικού Νόμου 1565/1939 (ΦΕΚ 16/τ.Α΄/14-01-1939), «Περί κώδικος ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος», δηλαδή απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ιδιώνυμο αδίκημα. Με βάση το κατηγορητήριο: “Κατηγορείται ως υπαίτιος του ότι ... κατά το χρονικό διάστημα από τον μήνα Ιούλιο 2005 έως το έτος 2009 ... σφετερίστηκε τον τίτλο του Ιατρού ... ασκούσε παράνομα το ιατρικό επάγγελμα ... εκδίδοντας μάλιστα και σχετικές γνωματεύσεις που περιλαμβάνουν διάγνωση ψυχικής κατάστασης και συμβουλές θεραπείας χωρίς να έχει άδεια από το αρμόδιο Υπουργείο, χωρίς να είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου και χωρίς να έχει πτυχίο της Ιατρικής Σχολής κάποιου Πανεπιστημίου... Για παράβαση των άρθρων 1, 12, 14, 26, 27 παρ.1, 53, 79 παρ. 1, 2, 111, 112 Α.Ν. 1565/39”.

 
  Κάντε το PSY.GR Πρώτη Σελίδα  
   
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Αρχική σελίδα Site Map Επικοινωνία
  Members Only  
Επιστημονικές Εκδηλώσεις
 
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 29 Οκτώβριος 2011
 

H Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχολογίας και ο Κλάδος Κοινωνικής Ψυχολογίας τής Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας, ανακοινώνουν την διοργάνωση του 8ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, στις 8-11 Δεκεμβρίου 2011, στην Παλαιοκερασιά Φθιώτιδας. Πρωτοβουλία προβολής: Νικόλαος Ι. Μάντης, Ιδρυτικό Μέλος τού Πανελληνίου Ψυχολογικού Συλλόγου, Α.Μ.: 35.

Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχολογίας
Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία
Κλάδος Κοινωνικής Ψυχολογίας

8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

8-11 Δεκεμβρίου 2011
Παλαιοκερασιά Φθιώτιδας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Έχουμε τη χαρά να αναγγείλουμε το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κοινωνικής Ψυχολογίας, το οποίο οργανώνει ο κλάδος Κοινωνικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας και η Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχολογίας από τις 8 μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2011 στην Παλαιοκερασιά Φθιώτιδας.
Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του Συνεδρίου ή/και να συμμετάσχετε με προφορική εισήγηση. Για περισσότερες πληροφορίες και υλικό, επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://socpsy.pblogs.gr/

Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου
Καθηγητής Στάμος Παπαστάμου

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχολογίας
Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία
Κλάδος Κοινωνικής Ψυχολογίας

8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ
 
8-11 Δεκεμβρίου 2011
Παλαιοκερασιά Φθιώτιδας

Οργανωτικοί φορείς
Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχολογίας
Κλάδος Κοινωνικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας

Πρόεδρος
Στάμος Παπαστάμου

Επιστημονική Επιτροπή
Αντώνης Γαρδικιώτης
Μαρία Δικαίου
Αναστασία - Βαλεντίνη Ρήγα
Δέσποινα Σακκά
Αλεξάνδρα Χαντζή
Ξένια Χρυσοχόου

Οργανωτική Επιτροπή
Παναγιώτης Κορδούτης
Άννα Μαντόγλου
Βασίλης Παυλόπουλος
Γεράσιμος Προδρομίτης

Χορηγοί
Δήμος Στυλίδας
Εκδόσεις Πεδίο – Παύλος Παπαχριστοφίλου

Επικοινωνία
Ιστοσελίδα: http://socpsy.pblogs.gr/ 
Fax: 2107277534 <Βασίλης Παυλόπουλος>
E-mail:
vpavlop@psych.uoa.gr <Βασίλης Παυλόπουλος>
gprod@panteion.gr <Γεράσιμος Προδρομίτης>
 
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ιστοσελίδα:
Η ιστοσελίδα του συνεδρίου φιλοξενείται στη διεύθυνση http://socpsy.pblogs.gr/ και ενημερώνεται τακτικά με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που αφορούν στο συνέδριο.

Τόπος και χρόνος:
Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκερασιάς του Νομού Φθιώτιδας, από το απόγευμα της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου μέχρι τo μεσημέρι της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου 2011.

Δήλωση συμμετοχής – σημαντικές ημερομηνίες:
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Συνέδριο με προφορική ανακοίνωση ή με την οργάνωση συμποσίου θα πρέπει να συμπληρώσουν τις συνοδευτικές φόρμες Δήλωση Εγγραφής και Δήλωση Εισήγησης ή Δήλωση Συμποσίου, αντίστοιχα, και να τις αποστείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – ως επισυναπτόμενα αρχεία τύπου Microsoft Word – σε μία από τις διευθύνσεις vpavlop@psych.uoa.gr ή gprod@panteion.gr το αργότερο μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2011.
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου χωρίς εισήγηση θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά μόνο τη συνοδευτική φόρμα Δήλωση Εγγραφής σε μία από τις παραπάνω διευθύνσεις μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2011.

Εγγραφή:
Το κόστος εγγραφής στο Συνέδριο είναι 30€ (φοιτητική τιμή: 15€). Η εγγραφή περιλαμβάνει μεταφορά και επιστροφή από τα ξενοδοχεία στον τόπο διεξαγωγής των εργασιών, συμμετοχή στο δείπνο του συνεδρίου, καφέ στα διαλείμματα, φάκελο συνέδρου, πρόγραμμα, περιλήψεις των εισηγήσεων και βεβαίωση συμμετοχής.
Η εγγραφή μπορεί να γίνει με κατάθεση του χρηματικού ποσού στο λογαριασμό της τράπεζας Eurobank: 0026-0141-47-0100406559 (δικαιούχος: Ελληνική Εταιρία Κοινωνικής Ψυχολογίας) μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2011. Οι καταθέτες θα πρέπει να αποστείλουν φωτοτυπία της τραπεζικής απόδειξης με fax στον αριθμό 2107277534 (υπ’ όψιν Β. Παυλόπουλου).
Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής επί τόπου, στη Γραμματεία που θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του συνεδρίου.

Διαμονή και μετακίνηση:
Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου έχει εξασφαλίσει ειδικές τιμές για διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της περιοχής, καθώς και δωρεάν μεταφορά και επιστροφή των συνέδρων από τα ξενοδοχεία στον τόπο διεξαγωγής των εργασιών. Περισσότερες πληροφορίες για τη διαμονή και τη μετάβαση στην Παλαιοκερασιά είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

==========================================================================

Επλέξετε για
ΕΝΤΥΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ*

* Η Δήλωση Εγγραφής πρέπει να αποσταλεί ως επισυναπτόμενο έγγραφο τύπου Microsoft Word μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2011 σε μία από τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις vpavlop@psych.uoa.gr ή gprod@panteion.gr
** Η εξόφληση της εγγραφής στο Συνέδριο με τραπεζική κατάθεση θα γίνεται στο λογαριασμό της τράπεζας Eurobank: 0026-0141-47-0100406559 (δικαιούχος: Ελληνική Εταιρία Κοινωνικής Ψυχολογίας) μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2011. Φωτοτυπία της τραπεζικής απόδειξης πρέπει να σταλεί με fax στον αριθμό 2107277534 (υπ’ όψιν Β. Παυλόπουλου).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επλέξετε για
ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ*

* Η Δήλωση Εισήγησης πρέπει να αποσταλεί ως επισυναπτόμενο έγγραφο τύπου Microsoft Word μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2011 σε μία από τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις vpavlop@psych.uoa.gr ή gprod@panteion.gr
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επλέξετε για
ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ
*

* Η Δήλωση Συμποσίου, συνοδευόμενη από αντίστοιχο αριθμό Δηλώσεων Εισήγησης με τα στοιχεία των συμμετεχόντων ομιλητών, πρέπει να αποσταλεί από τον οργανωτή του συμποσίου ως επισυναπτόμενο έγγραφο τύπου Microsoft Word μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2011 σε μία από τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις vpavlop@psych.uoa.gr ή gprod@panteion.gr.


   

 
Συνημμένα αρχεία
 
ΕΝΤΥΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ
ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ
 
 
Copyright © 2000 - Πανελλήνιος Ψυχολογικός Σύλλογος Όροι Χρήσης Online Επισκέπτες: 33
Τελευταία ενημέρωση : 13 Οκτώβριος 2020