Θεσμικό Πλαίσιο: Αποφάσεις Οργάνων τής Πολιτείας για το επάγγελμα του Ψυχολόγου
 
Καταδικάσθηκε «ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ», από Δικαστήριο τής Χώρας [ΠλΚ: 1064/08.04.2011].
 

Ασκήθηκε δίωξη για παράβαση διατάξεων του Αναγκαστικού Νόμου 1565/1939 (ΦΕΚ 16/τ.Α΄/14-01-1939), «Περί κώδικος ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος», δηλαδή απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ιδιώνυμο αδίκημα. Με βάση το κατηγορητήριο: “Κατηγορείται ως υπαίτιος του ότι ... κατά το χρονικό διάστημα από τον μήνα Ιούλιο 2005 έως το έτος 2009 ... σφετερίστηκε τον τίτλο του Ιατρού ... ασκούσε παράνομα το ιατρικό επάγγελμα ... εκδίδοντας μάλιστα και σχετικές γνωματεύσεις που περιλαμβάνουν διάγνωση ψυχικής κατάστασης και συμβουλές θεραπείας χωρίς να έχει άδεια από το αρμόδιο Υπουργείο, χωρίς να είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου και χωρίς να έχει πτυχίο της Ιατρικής Σχολής κάποιου Πανεπιστημίου... Για παράβαση των άρθρων 1, 12, 14, 26, 27 παρ.1, 53, 79 παρ. 1, 2, 111, 112 Α.Ν. 1565/39”.

 
  Κάντε το PSY.GR Πρώτη Σελίδα  
   
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Αρχική σελίδα Site Map Επικοινωνία
  Members Only  
Επιστημονικές Εκδηλώσεις
 
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 29 Ιούνιος 2012
 

Συνεδρίαση της Ελληνικής Κοινότητας Ανάλυσης Συμπεριφοράς. Η ιδρυτική – οργανωτική συνεδρίαση της Ελληνικής Κοινότητας Ανάλυσης Συμπεριφοράς θα πραγματοποιηθεί τη ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ και ώρα 19:30 στο Αμφιθέατρο 2 (δίπλα στο Αμφιθέατρο «Σάκη Καράγιωργα») στο ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Η είσοδος είναι ελεύθερη «σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη μιας φυσικής επιστήμης τής συμπεριφοράς», στην Ελλάδα. Robert Mellon [mellon.robert@gmail.com]. 26/06/2012.

Από: Robert Mellon [mellon.robert@gmail.com]
Αποστολή: Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012 12:28 πμ
Προς: … president@psy.gr

Θέμα: Συνεδρίαση της Ελληνικής Κοινότητας Ανάλυσης Συμπεριφοράς

Παρακαλώ την συμμετοχή σας στην ιδρυτική – οργανωτική συνεδρίαση της Ελληνικής Κοινότητας Ανάλυσης Συμπεριφοράς, ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο με σκοπό «την ενίσχυση στην ανάπτυξη ανάλυσης συμπεριφοράς στον Ελληνικό χώρο και την παροχή ενός διεθνούς πλαισίου για τη μελέτη και τη συζήτηση θεμάτων σχετικά με τη θεωρητική, πειραματική και εφαρμοσμένη ανάλυση συμπεριφοράς στην Ελληνική γλώσσα».

Το πρώτο μέρος της συνεδρίασης θα αποτελείται από μια παρουσίαση και μια ανοιχτή συζήτηση σχετικά με τους σκοπούς και τις δραστηριότητες της Κοινότητας.

Το δεύτερο μέρος θα αποτελείται από ένα επιστημονικό συμπόσιο με τίτλο: «Η ανάλυση της ιδεοψυχαναγκαστικής συμπεριφοράς».

Η ιδρυτική – οργανωτική συνεδρίαση της Ελληνικής Κοινότητας Ανάλυσης Συμπεριφοράς θα πραγματοποιηθεί τη ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ και ώρα 19:30 στο Αμφιθέατρο 2 (δίπλα στο Αμφιθέατρο «Σάκη Καράγιωργα») στο ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη μιας φυσικής επιστήμης της συμπεριφοράς στην χώρα μας.

Θα χαρούμε για την τιμή της συμμετοχής σας.

Με εκτίμηση
Ρόμπερτ Μέλλον
Καθηγητής
--
Robert C. Mellon, Ph.D.
Professor
Department of Psychology
Panteion University of Social and Political Sciences
136 Syngrou Avenue, Athens 17671 Greece
Tel./Fax: +30 210 920 1723
Skype: mellon.robert
mellon.robert@gmail.com
mellon@panteion.gr
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Panhellenic Community for Behavior Analysis
http://behaviorism.panteion.gr

[Webmaster: Η φωτογραφία τού Ρόμπερτ Μέλλον είναι του Salvatore Vinci, από την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ]


   

 
 
Copyright © 2000 - Πανελλήνιος Ψυχολογικός Σύλλογος Όροι Χρήσης Online Επισκέπτες: 33
Τελευταία ενημέρωση : 13 Οκτώβριος 2020